Het Nuki Smart Lock maakt van jouw smartphone een intelligente sleutel. Monteer je smart lock over de bestaande cilinder en sleutel heen in minder dan 3 minuten, zonder schroeven of boren! Met de Nuki-app wijs je eenvoudig virtuele sleutels aan vrienden en familie toe – eenmalig, wederkerend of zonder tijdsbeperking. Houdt het overzicht en zie wie wanneer je deur heeft vergrendeld en of je huisdeur veilig dicht zit. 

Nuki Smart Lock 2.0 

Met de HomeKit Integration kan het Nuki Smart Lock 2.0 nu ook handig via Siri worden bediend. Dankzij de innovatieve deursensor weet je op elke moment of je huisdeur open of dicht is. De Nuki-app waarschuwt je als je probeert je deur in open toestand te vergrendelen. Net als de nieuwe Nuki Fob en het nieuwe Nuki Keypad krijgt ook het Smart Lock 2.0 een upgrade naar Bluetooth 5. Daarmee wordt de stabiliteit van de verbinding verbeterd en het Bluetooth-bereik nog verder verhoogd. Dankzij de nieuwe en efficiëntere processor is de snelheid van het Smart Lock met 300% verhoogd. Bluetooth 5 zorgt voor meer stabiliteit van de verbinding en een tot 5 keer zo grote reikwijdte. Met het Nuki Smart Lock 2.0 is het aantal toegangsrechten verdubbeld. Vanaf nu kun je tot 200 rechten via de Nuki-app toekennen. Verbeterde Auto Unlock Experience. De Auto Lock-functie is ook bijzonder praktisch: hiermee bepaal je in de Nuki-app wanneer je Smart Lock de deur veilig achter je moet vergrendelen. Wat het meest gewaardeerd aan Nuki was, blijft behouden.

Nuki App

De gratis Nuki-app is beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones. Met de app kunt u alle Smart Locks bedienen die voor u zijn geautoriseerd. Maximaal 200 Smart Locks kunnen in één app worden beheerd.

Online toegang

De Nuki Bridge brengt uw Nuki Smart Lock online en geeft u overal ter wereld toegang, altijd. Open uw deur om de klusjesman of hondenuitlater binnen te laten; u hoeft niet meer naar huis te haasten! U kunt ook meldingen ontvangen zodra de deur wordt geopend of gesloten - nu weet u het meteen als uw schoonmoeder "langs is geweest" om "op te ruimen" Daarnaast kunt u de Nuki Bridge gebruiken om uw Nuki Smart Lock te verbinden met IFTTT - een externe huisautomatiseringsservice die onbeperkte mogelijkheden biedt om technologie met elkaar te verbinden en te integreren.

Goed om te weten

De Nuki Bridge is een accessoire voor uw Nuki Smart Lock. Zijn kleine, slanke formaat (60 x 60 x 50 mm) kan worden aangesloten op een standaard stopcontact met een geïntegreerde 230v-voedingseenheid. Hij moet worden aangesloten binnen 5 meter afstand van uw Nuki Smart Lock. Hij gebruikt Bluetooth om te communiceren met de Smart Lock, wifi (IEEE802.11 b/g/n 2,4GHz) om te communiceren met internet en de http API voor smarthome-integratie. Communicatie tussen de Bridge en Nuki-servers is gecodeerd met SSL, dus u kunt er zeker van zijn dat uw huis veilig is. Er is een ingebouwde knop voor koppeling. Een Nuki Bridge kan worden gekoppeld met verschillende Smart Locks.

Onze Tip

Nuki en wij raden aan de NUKI alleen te plaatsen op een cilinder die voorzien is van een paniekfunctie. Dit is een cilinder waarbij je de sleutel aan de binnenzijde kunt laten steken. De cilinder is dan nog steeds bedienbaar vanaf de buitenzijde. Ben je niet in het bezit van de juiste cilinder? Bekijk dan ons assortiment cilinders of naar de standaard setjes inclusief een Nuki.

Beschikbare opties:

  • Wilt u een Nuki Bridge?
    De Nuki Bridge brengt uw Nuki Smart Lock online. U kunt nu op afstand de Nuki Smart Lock besturen en beheren.
  • Aantal afstandsbedieningen - Nuki 
    Met de kleine bluetooth sleutelhanger kunt u uw deur ook zonder smartphone op elk moment ontgrendelen of afsluiten.
Algemene specificaties
Specificaties


Functies
Auto-unlock
Logboek
Notificaties
Toegangsrechten beheren
Productkenmerken
Afmetingen110 x 60 x 60 mm
ProtocolBluetooth 5.0, WiFi
Aantal gebruikersMaximaal 200 gebruikers
KleurZwart
Stroomvoorziening4x AA batterij
BeveiligingBluetooth 5.0 encryptie in combinatie met Nuki's eigen encryptie (met keurmerk)
Compatibele appsAirbnb, IFTTT, Homey, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant
Compatibele productenNuki afstandsbediening (fob), Nuki Keypad, Nuki Bridge, Nuki Deursensor, Ring deurbel, Smartwatches (iOS & Android)
Bediening
Compatibel metiOS & Android
Cilinder
Uitstekende lengte cilinder binnenzijde deurMinimaal 0 mm en maximaal 30 mm
Retourneren
Retourrecht

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Nuki Smart Lock 2.0

  • Model: TU-8373227
  • €311,95


Recent bekeken

Nuki Smart Lock 2.0

Nuki Smart Lock 2.0

Het Nuki Smart Lock maakt van jouw smartphone een intelligente sleutel. Monteer je smart lock over d..

€311,95