Returning Customer, Please Sign In.You Have Hidden Items
Click On Hidden Item To Restore

Center Boxes

Left Boxes

Right Boxes

IRobot Roomba en Scooba

ROOMBA:
de ideale robotstofzuiger voor huis & kantoor

Nooit meer zelf stofzuigen?
Dat kan nu met de supersonische robotstofzuiger Roomba. Roomba is een volwaardige, geautomatiseerde stofzuiger die zelfstandig het hele huis schoonmaakt. Het enige wat je moet doen is Roomba aanzetten!

De robotstofzuiger doorloopt een reinigingsprocedure in drie fasen zodat geen enkel stofpluisje kan ontsnappen en alleen een kraaknette vloer overblijft. Dankzij Roomba’s intelligente navigatietechnologie wordt gegarandeerd het hele vloeroppervlak tijdens de automatische schoonmaakbeurt onder handen genomen. Roomba kan door zijn compacte vorm op moeilijk bereikbare plaatsen komen zoals bank, bed en verwarming. Door de ingebouwde dieptesensoren valt hij niet van de trap.

Roomba is ideaal voor mensen met fysieke klachten, zoals reuma, een zere rug, pijnlijke nek, etc. Tevens geschikt voor iedereen die wel iets beters te doen heeft dan stofzuigen!

Roomba is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf iRobot, de grootste leverancier van robotproducten. In de VS zijn inmiddels meer dan 1 miljoen Roomba's verkocht en is Roomba de best verkochte robotstofzuiger ter wereld.

Mochten er toch onverwacht problemen onstaan met de roomba of scooba dan kunt U hier contact opnemen met degene die de garantie en reparaties uitvoert.


myspace visitor

tracker