Returning Customer, Please Sign In.You Have Hidden Items
Click On Hidden Item To Restore

Center Boxes

Left Boxes

Right Boxes

Ledlampen

Introductie van PowerLED
De afgelopen jaren is er een verhoogde belanstelling gaande omtrent leds. LED's worden steeds efficiënter en zijn tegenwoordig leverbaar in diverse witte kleuren (Warmwit, wit, etc). Zelfs PowerLED van 10 watt zijn op dit moment verkrijgbaar. De technologie is op een punt aangekomen dat de PowerLED de concurrentie aan kan gaan met de gloeilamp en spaarlamp. Door een aantal PowerLED leds in een package (behuizing) te plaatsen, krijgen we wat wij noemen een “ PowerLED ”. Deze PowerLED kunnen worden geleverd als spotjes of een licht verdelende bol.

De Levensduur
De levensduur van een PowerLED bedraagd normaal meer 50.000 branduren. Tegenwoordig zijn er zelfs PowerLED die een levensduur hebben van 100.000 branduren.
Als men dat vergelijkt met een gloeilamp (levensduur van 1.000 branduren) en een spaarlamp (levensduur van 6.000 branduren). Bij een levensduur van 50.000 uur betekent dat, bij een gebruik van 4 uur per dag, een  PowerLED gemiddeld 50 jaar meegaat.

Laag energieverbruik
Het verbruik van een PowerLED verbruikt tussen 2,5 en 10,0 Watt vermogen, dit is vele malen minder dan een gloeilamp/halogeenspot en een veel minder dan de spaarlamp (5/12 watt). Hierdoor kan de energienota aan het eind van het jaar flink wat lager zijn.
Bovendien kan de PowerLED een redelijke vervanger voor de halogeenspot zijn. Voorlopig zijn de gewone LED's nog alleen geschikt voor Deco verlichting.
Doordat de PowerLED maar liefst 90% minder energie dan een gewone gloeilamp verbruikt, is een de PowerLED een zeer energiezuinige lamp. Tevens gaat de PowerLED ruim 50 keer langer mee.

Direct inschakelbaar
De PowerLED heeft geen inschakeltijd/opwarmtijd, in tegenstelling tot een spaarlamp. Een spaarlamp heeft gemiddeld een opwarmtijd van 1 minuut om op volle sterkte te komen. Een PowerLED brand gelijk op volle sterkte en kan zonder invloed op de levensduur snel in- en uitgeschakeld worden.

De PowerLED is geschikt voor buitenverlichting met sensor en ruimtes. doordat de PowerLED nauwelijks energie verbruiken, kan men zonder problemen 's avonds en 's nachts rondom uw huis de verlichting te laten branden, hetgeen bijdraagt uw veiligheid.

Powerled
PowerLED's kunnen tot wel ((400lm/0.84sr = 470 Cd)/10 watt) = 47Cd per watt produceren. Hiermee komt de PowerLED in de buurt van Halogeen verlichting. De PowerLED is dan ook te verkrijgen in verschillende voetjes (E14, E27, GU10, MR16 etc).

myspace visitor

tracker