Returning Customer, Please Sign In.You Have Hidden Items
Click On Hidden Item To Restore

Center Boxes

Left Boxes

Right Boxes

Alarmsystemen

Elektronische inbraaksignaleringssystemen zijn er op gericht de inbreker vroegtijdig op te merken, zowel buiten als binnen een gebouw cq. woning. In combinatie met andere maatregelen geven dergelijke systemen een goede beveiliging.

In principe is de werkwijze van alle elektronische inbraaksignaleringssystemen gelijk. Een detector registreert een inbraak of een poging daartoe, Deze registratie wordt omgezet in elektrische impuls, die naar de centrale van het systeem gaat.
De centrale zet de ontvangen impuls om in een alarmsignaal wat binnen enkele tellen terecht kan komen bij een particuliere alarmcentrale of bij een ander stil alarm en een akoestisch en/of optisch signaal binnen en/of buiten het gebouw, alsmede op uw eigen gsm/telefoon.

Wij kunnen diverse systemen aanbieden: draadloos of bedraad, particulier of bedrijfspanden. Kijk maar in de verschillende categorien. Wij beschikken over bijvoorbeeld gerenommeerde merken als Galaxy G2 (bedraad of draadloos beveiligingssysteem), Powermax Pro (draadloos beveiligingssysteem), PowerMax Plus (draadloos beveiligingssysteem), etc.

myspace visitor

tracker